KPN - 67 reviews en ervaringen (2023)

  • Home
  • Internet en TV providers
  • KPN
KPN - 67 reviews en ervaringen (2)

2.5 reviewscore • 67 reviews

Bezoek KPN

Prijzen vergelijken Beste internet en tv providers

Schrijf een review

R

Vele jaren klant bij KPN

Aangezien ik al vele jaren een tevreden klant ben bij KPN, vind ik dat ze wel even in het zonnetje gezet mogen worden. Ik lees wel eens horrorverhalen over goedkope alles in 1 aanbieders met verborgen kosten. Hier hoef je bij KPN niet bang voor te zijn. Geloof ook niet alles wat je leest. Zoals ik al zei, heb ik vele jaren KPN en ik kan mij bijvoorbeeld niet herinneren wanneer de laatste keer was dat het internet niet werkte. TV sowieso nooit problemen mee ondervonden. Zoals ieder netwerk heeft KPN wel eens onderhoud aan het netwerk en echt heel soms een kleine storing, maar dit valt echt reuze mee. Dat ik de laatste keer niet kan herinneren zegt al genoeg.

Overal in huis heb ik stabiel internet zoals ze beloven. Een SuperWifi punt heb ik helemaal niet nodig. Het werkt als een trein. Internet is ook lekker snel en je krijgt wat ze beloven. Door de jaren heen heb ik ook gratis internetsnelheid upgrades gehad. Een ander goed punt van KPN is haar klantenservice. Bekwame mensen die je vriendelijk en snel te woord staan. Zoals ieder bedrijf het eigenlijk hoort te doen.

Tot zover mijn lofzang over KPN. Ik heb altijd gekregen wat ze hebben beloofd en nooit grote problemen ondervonden. Als er wel wat is staat de klantenservice je snel te woord.

Rens 28 aug 2022

Reageer

W

Duur contract en niet meer service!

Na een aantal jaar eens gebeld omdat andere providers veel goedkoper zijn. Bleek dat ik een veel te duur abonnement had die ze bij de kpn al niet eens meer boden. Waarom zij mij dit nooit hebben laten weten vind ik al getuigen van een zeer slechte service.
Toen ik vertelde weg te willen boden zij mij een "geweldige" aanbieding. Wat zij mij NIET hebben verteld is dat ik hier tot eind november aan vast zit. Ik voel mij behoorlijk bedonderd door kpn. Dit is mij niet verteld. Men vertelde dat ik altijd vrij was om weg te gaan (yeah right, pas na 9 mnd!!!!!!) Zeer, zeer slechte provider. Verwacht ook niet veel van een klantenservice, het standaard zinnetje is dat je het zelf kunt regelen in MIJNKPN. Op die site kom je er als leek niet uit. Het is net een doolhof. Zeer omslachtig allemaal. Ik kan niet wachten tot november dat ik bij deze boeven vandaan kan! Voor ons NOOIT meer kpn!

Wendy 1 feb 2023

Reageer

A

Geholpen om half twee s nachts

Had geen wifi omdat zelf heb tussen 2.3Hz en 5Hz verbindingen geklooid. Zelf geprobeerd wifi op te starten het lukte niet. Om 1:30 s nachts gewoon binnen paar mintuten een medewerker kunnen berijken die gaf duidelijke instructies over wat moet ik doen om weer wifi te hebben. Binnen kwartier weer wifi!

Anna 20 jan 2023

Reageer

A

Waardeloos

Maanden lang elke dag tv en internet dat voor lange tijd wegvalt. Je moet zelf technisch zijn als je kpn neemt. Bellen heeft geen zin dat houd in 20 min stekkers erin en eruit zonder succes. Ik betaal voor diensten die het totaal niet doen. Terug bel afspraken worden ook nooit nagekomen.
Ik raad iedereen kpn tv en internet af

Antonia 17 jan 2023

Reageer

M

Onbetrouwbaar

Alle medewerkers van KPN zijn onbetrouwbaar. Dat geven ze zelf ook steeds aan. De monteur gaf aan dat de winkelmedewerker mij nooit de belofte had mogen maken want dat was nog helemaal niet mogelijk. Pas wanneer glasvezel aangelegd zou zijn zou dat in orde gemaakt worden maar nu nog niet dus kwamen er nog extra kosten voor mij bij om tot er glasvezel zou zijn toch gebruik te kunnen kunnen maken van mijn abonnement. Glasvezel was geïnstalleerd dus ik belde kpn om het juiste modem te regelen. Ze blijven volhouden dat wat mij is beloofd niet mogelijk is, en dat de monteur dat nooit had mogen zeggen. Het gebeurd helaas heel vaak dat er dingen beloofd worden die niet kunnen zei de medewerkster. Ze zou namens mij een klacht indienen en dan zou ik binnen 3 dagen teruggebeld worden om het verder op te pakken. 2 weken later ben ik nog niet terug gebeld, maar doet mijn internet het niet. Ik bel de kpn. Zij kunnen op afstand niet zien wat er aan de hand is want daar hebben zij mijn internet voor nodig. Enige optie is dat er een monteur komt, maar dan moet ik eerst akkoord gaan met mogelijke kosten voor de monteur als de problemen aan mijn woning blijken te liggen. Wanneer dit wel of niet aan mijn woning ligt kan de medewerker mij niet vertellen. Ik geef aan dat ik terug gebeld zou worden n.a.v. de klacht die haar collega namens mij heeft ingediend. Medewewerker zegt dat klachten die door hen ingediend worden nooit in behandeling worden genomen dus dat de medewerker dat helemaal niet had kunnen zeggen.
Nou het komt er dus op neer dat je geen enkele medewerker kan vetrouwen. Als je met kpn in zee gaat, laat alles vast leggen!!

Michelle 2 jan 2023

Reageer

(Video) Snellere Wifi: alles over KPN Superwifi | KPN wifi

R

Tevreden klant

In het verleden even een moeilijkheid gehad met een fout in de administratie van KPN, maar gelukkig is dat rechtgezet. En nu al jaren tevreden klant, alles in één, de prijs zou wat goedkoper kunnen, het is wel duur, maar de service en kwaliteit is wel goed. En nu over naar de glasvezel zal de kwaliteit alleen maar nog beter zijn.

B

Werkt prima

Al jaren tevreden over de KPN.
Bij mijn ouders thuis eerst ADSL, daarna glasvezel.
Doet het altijd, eens in de 5 jaar gaat het modem stuk, maar dan binnen 2 dagen een nieuw binnen.
Bij het laatste nieuwe modem aanvragen kreeg ik zelfs de tip dat ze een actie hadden, bij het opnieuw afsluiten van het al bestaande abonnement, de rest van het abonnement 10% korting!
Al met al een aanrader dus

Bram 23 dec 2022

Reageer

R

Meest negatieve ervaring ooit

Wat ik meegemaakt heb KPN, is de meest negatieve ervaring die ik in mijn leven ervaren heb.

Glasvezel laten installeren in mijn huis, bijpassend ook een hussel aanbod genomen. Internet viel constant weg en daar is in totaal 4 keer een monteur langsgeweest. na de 2e monteur gaf ik aan dat het vermoedelijk weleens in de buitenlijn zou kunnen liggen, maar volgens KPN absoluut niet. Dus de kennis van de monteurs is van een bedroevend niveau. Je zit iedere keer met een ander persoon aan de lijn en bij iedereen mag je weer opnieuw je verhaal doen.

Uiteindelijk kreeg ik als compensatie een aanbod voor 9 maanden korting. Deze ging ik mee akkoord. Iets in het systeem was niet goed doorgelopen. Ik bellen naar KPN, 20 telefoontjes verder en een paar keer de verbinding verbroken met doorverbinden werd mij verteld dat helaas het contract welke ik in mijn mail had, niet meer geldig was. Maar ze konden me wel een "fantastisch" aanbod doen van 3 maanden korting. KPN heeft steekjes laten vallen bij het doorvoeren van mijn order en willen vervolgens niet erkennen dat zij een fout hebben gemaakt.

Opgesomd:
- Monteurs hebben weinig tot geen kennis.
- Klantenservice amateuristisch.
- Niemand heeft beslissingsbevoegdheid bij KPN.
- Lange wachttijden (onderbezet of veel klachten?).
- Ze doen er alles aan om je te houden met allerlei omwegen. Kan me voorstellen dat veel mensen zoiets hebben van "het is wel prima zo", maar voor mij zijn dit principekwesties.

Hopelijk lezen mensen dit voordat ze een contract afsluiten bij KPN. Mijn advies: ga NOOIT met deze partij in zee.

Gr,
Ronald

Ronald 8 dec 2022

Reageer

A

Kabelbreuk afspraak monteur

Kabelbreuk. Kpn moet een monteur langskomen, maar met kpn is geen contact te krijgen. 4 keer ruim een uur aan de telefoon gewacht op een telefonist. Twee maal na 1,5 uur werd domweg de hoorn erop gelegd. Twee keer een terugbelverzoek ingediend, maar teruggebeld worden ho maar. Naar diverse nummers gebeld en vaak wordt je eerst opgehangen alvorens hè überhaupt iemand aan de lijn krijgt. Om vervolgens geen hulp te krijgen, van het kastje naar de muur te worden verwezen en zelfs een reactie krijgen dat ze je niet kunnen helpen. Uiteindelijk op een wachtlijst voor een afspraak met een monteur geplaatst. Geen benul van het geval spoed (ik ben 41 weken zwanger, al een week contact aan het proberen te krijgen met kpn). Nee, gewoon wachten. Geen inzicht krijgen in wachttijden. Geen tegemoetkoming in internet. Wij kunnen zometeen onze familie en vrienden niet eens op de hoogte brengen van de geboorte van ons kindje.

Annemarije Vos 6 dec 2022

Reageer

P

Klantenservice welke klantenservice

Alles bij elkaar 1,5 uur aan de telefoon gezeten,heel mijn netwerk vernageld en nog niet goed geholpen.morgen maar weer eens proberen maar ze snappen er echt niks van bij de helpdesk, 0,0 technische kennis en toen ik aangaf dat ze ook mij wifiextenders(extra netwerken)gereset had zei ze nee hoor maar ik verbind u wel door toen kwam ik uit bij xs4all en die stuurde me weer terug.echt om te janken!

Patrick van Mechelen 5 dec 2022

Reageer

C

(Video) Galaxy S23 Ultra Durability Test – close your eyes...

Tv

Gisterenavond had ik ineens geen zenders meer. Contact met KPN klantenservice, ik kreeg een zeer vriendelijke mevrouw te spreken. Zij nam alle tijd en liet ondertussen een flinke dosis humor zien. Zij is geboren of heeft gewoond op Costa Rica. Uiteindelijk is het probleem opgelost. Bij deze wil ik haar hartelijk bedanken. En KPN, houdt deze mevrouw in eren. Zij is een zeer positief visitekaartje voor KPN.

C.M Roos 30 nov 2022

Reageer

J

Transitie glasvezel succesvol

Al ruim 40 jaar ben ik klant van KPN, voorheen PTT. Niet alles verloopt vlekkeloos, maar doordat uiteindelijk altijd alles goed terechtkomt blijf ik KPN trouw, met name door hun goede helpdesk.

Hun producten en diensten gaan zeer met de tijd mee en daar lift ik graag op mee.

De laatste ontwikkeling - glasvezel heb ik derhalve ook maar omarmd.
De aanloop had veel hobbels; de afspraak tot buiten aansluiting ging tot 3x toe verkeerd, evenals de afspraak voor de aansluiting van glasvezel binnen.

Echter monteur Mark die alles binnen aan de praat moest zien te krijgen (had nog TV ontvangst met adaptors, oude experia box etc etc) heeft na 2,5 uur noeste arbeid, uitruil van materiaal met collega's die in de buurt aan het werk waren, alles perfect aan het werk gekregen.
Na installatie van 3 wifipunten, een nieuw modem, dubbel check van de 2 vaste telefoonlijnen en het stofzuigen van zijn werkplek heb ik hem innig dankbaar weer uitgelaten. Blij met KPN.

Jochems 10 nov 2022

Reageer

U

Zakelijk een maand geen internet

Klein zakelijk abonnement; bij verhuizing op tijd aangegeven dat ik ging verhuizen en internet op het nieuwe adres wilde. Was mogelijk om vooraf te regelen. Nee, toch niet, moest na de verhuizing, maar dan was het binnen 3 dagen rond. Nee toch niet, op zijn snelst 10 dagen. Na activatie zou het meteen werken. Nee, toch niet, modem doet het niet. Twee sessies bellen met de klantenservice, geen resultaat. Er kon een monteur komen, maar pas over anderhalve week. Eigen zaak, met een maand zonder internet!!! kan toch niet. Heb het maar anders opgelost.

UHO 5 nov 2022

Reageer

A

Oudere mensen in de steek laten

Mijn moeder van 84 wordt door kpn in de steek gelaten en niet serieus genomen. Door slinkse wijze heeft Ziggo haar een contract aangesmeerd waar ze niet voor getekend heeft. Afgelopen maandag had ze in eens geen telefoon,tv en internet meer. Uitgezocht waar dat aan lag en het was dus opgezegd door KPN omdat ze door Ziggo zou zijn overgenomen.Nu willen we dit teruggedraaid krijgen zodat ze weer bereikbaar is. Wat zegt kpn “ dat kan wel 5 dagen duren” ze hadden haar een mail gestuurd met de opzegging en daar had ze niet op gereageerd, nee ze is 84 jaar. Mijn moeder is dus 5 dagen niet bereikbaar en kan zelf ook niemand bereikbaar. Wat is er moeilijk aan ( ze heeft 14 dagen tijd te annuleren ) om het contract te resetten. Wat een slechte service

Albertina van der Heide 26 okt 2022

Reageer

Z

Spijt dat ik weer terug ben gegaan bij KPN

Zwaar teleur gesteld dat ik na 15 jaar weer terug ben gegaan bij KPN glasvezel internet en tv.
Afgesproken dat zij de kabel aansluiting gingen verzorgen tot de woonkamer op de 1ste etage en ik sterke wifi in heel mijn huis zou hebben, ik ging er niets van merken was mij beloofd..
Afspraak om over te stappen zou per 28 oktober gaan, 11 oktober hebben zij dat eenzijdig besloten en gedaan zonder overleg, ik had in eens geen internet en toen ik op onderzoek ging kijken in de meterkast kwam ik erachter dat zij het kastje niet goed hadden gemonteerd en daardoor geen verbinding maakte.
Heb dat maar zelf opgelost, anders had ik nog een extra dag moeten wachten op een monteur van KPN.
Abonnementskosten afgesproken eerste jaar €35,- per maand maar zij hebben €36,17 afgeschreven van mijn rekening.
Vandaag gebeld met klantenservice, kosten 10 cent per minuut
Eerst werd ik in de wacht gezet , na 5 minuten wachten werd opgenomen en na dat ik mijn verhaal heb gedaan, werd ik weer in de wacht gezet.
Die beste meneer vond het sneu dat ik het zo gegaan is, hij ging overleggen en zou terug komen met een oplossing, maar helaas na meer dan 5 minuten in de wacht werd helaas opgehangen.
een NUL ster wat mij betreft.

Zoubir 21 okt 2022

Reageer

Z

Update,
Vandaag is een vriendelijke monteur geweest en alle problemen heeft opgelost gelukkig.
ik ben een tevreden klant.
KPN dank u wel voor de snelle service

Zoubir 24 okt 2022

A

Aanbiedingen KPN

Als vaste klant van KPN wordt je beloont en zeker al niet voor vol aangezien. Juist de vaste klanten zou je moeten belonen. Ik ben gaan uitzoeken wat nu de voordeligste provider voor TV en internet is. Op basis daarvan heb ik KPN gebeld om een voorstel te doen voor een passende aanbieding. Op vrijdagmiddag gebeld en werd mij telefonisch een aanbieding gedaan. Ik heb verzocht dit op de mail te zetten, zodat ik hier het weekend over na kon denken. Die lieftallige dame zou dit ook gaan verzorgen. Helaas geen mail ontvangen. Ik vervolgens maandagochtend weer gebeld. De dame die ik toen aan de lijn kreeg had een compleet ander aanbod dat veel slechter was dan het eerste aanbod. Er zit werkelijk nog geen halve werkdag tussen de 2 telefoontjes! Ik voel me als vaste klant zwaar belazert door KPN. Als je kijk wat ze kunnen betekenen voor je na een telefoontje dan is dit al meer dan schokkend, maar vervolgens zijn ze ook nog eens niet eenduidig in hun aanbod. Je zou juist je vaste klanten moeten belonen!

Een zeer ontevreden vaste klant.

(Video) VPN router: een VPN installeren op je router (Stap voor stap!) OPENVPN

Andre 18 okt 2022

Reageer

A

KPN snelpakker

Internet en TV de eerste 12 maanden voor € 35 en daarna € 49 per maand. Een goede actie als je het mij vraagt waar ik ook van geprofiteerd heb. Ik ben er heel tevreden mee. Hiervoor zat ik bij Youfone Thuis en daar was ik wel klaar mee. KPN staat bekend als een betrouwbare partij en dat was ook de reden waarom ik voor KPN heb gekozen. De snelpakker actie was ook erg mooi meegenomen. Ik ben heel tevreden, veel beter geregeld dan bij Youfone. Het kan natuurlijk altijd beter en goedkoper en er is altijd ruimte voor verbetering, maar tot nu toe ben ik een tevreden klant.

Albert 14 okt 2022

Reageer

J

Onbetrouwbaar bedrijf klant is melkkoe

Onbetrouwbaar in afspraken. Te hoge bedragen worden afgeschreven en blijft men afschrijven ook al is het contract beëindigd.
Doen ze een aanbod, trekken ze dit later weer in. Daar heb je wat aan!
Klantenservice verbreekt verbinding of is slecht bereikbaar. Dit bedrijf is er alleen voor henzelf en NIET voor jou als klant.

Jessica 14 okt 2022

Reageer

O

Onbegrijpelijk dat KPN nog klanten heeft

Ik vind het onbegrijpelijk dat dit bedrijf nog bestaat en klanten heeft!
Ik probeer vanaf 6 juli (!) jl een afspraak te maken voor het aanbrengen van de glasfiber aansluiting. Dit naar aanleiding van de brief met kop; "Laatste kans".
Op het vermelde mail-adres totaal géén reactie. Ik heb nu zo'n 6 keer gebeld met het vermelde 088-nummer. Gemiddeld in de wacht voor tussen 45 en 80 minuten!! Onbestaanbaar! Vervolgens geeft een medewerker steeds aan: 'Sorry, er is geen capaciteit meneer; we bellen u terug voor een afspraak". Maar er wordt NOOIT terug gebeld!! Toen ik er de laatste keer op stond een afspraak te maken omdat terugbellen niet werkt bij KPN werd de hoorn erop gegooid. Kansloos en onbeschoft. Wat een vreselijk bedrijf! Gewoon bij Ziggo blijven! Als daar wat is gaat de telefoon nog geen 4 keer over en wordt je geholpen door een keurige, beschaafde en getrainde medewerker. Ik hoef geen KPN meer......

Onno 5 okt 2022

Reageer

E

klantenservice

Ik had de klantenservice nodig voor vragen over een factuur. Tot twee maal werd het gesprek afgebroken, na 20minuten in de wacht te hebben gestaan. Medewerkers hebben zeer weinig kennis om je adequaat te woord te staan.
Kijken ook niet in jouw gegevens om je op de juiste wijze te helpen.
Steeds moet je facturen in de gaten houden, of je niet te veel betaald. Ik ben oud klant van xs4all. Helaas kan KPN die service van xs4all bij lange na niet waarmaken. Slecht. Overweeg ander provider

Els 21 sep 2022

Reageer

S

Ik wou dat ik zelfs lager dan 1 ster kon

Ik ben meerdere valse advertenties tegengekomen, maar er gaat niets boven kpn. Ik had een gesprek met hun verkoopadviseur. Ik heb expliciet gevraagd naar hun beschikbaarheid van iPhone 14 omdat ik mijn reeds bevestigde bestelling bij Apple moest annuleren. Hij zei dat ze het hebben bevestigd. Maar gisteren kreeg ik een e-mail dat ze het vandaag niet krijgen en geen datum wanneer ze het zullen krijgen. Ik belde vandaag en vroeg en vermeldde ook over de verzekering van de adviseur. Toen zei de agent dat ze vandaag de eerste batch zouden krijgen en dat ik zal worden gebeld voor een ophaalafspraak. Er is niets gebeurd en zojuist heb ik ze opnieuw gebeld en ze zeggen dat ze geen idee hebben wanneer ze het gaan krijgen en dat het enkele weken kan duren. jongens, wees alsjeblieft transparant naar de klant. Verzin gewoon geen dingen om er even tussenuit te gaan

Shanu 16 sep 2022

Reageer

N

Valse advertenties en waardeloze klantenservice

De aanbiedingen zijn alleen geldig voor klanten die nog geen KPN klant zijn. Wat al extreem slecht is natuurlijk. Maar aangezien KPN XS4ALL overgenomen heeft vinden ze ook maar dat je als XS4ALL klant KPN klant bent en dus niet in aanmerking komt voor de aanbieding om over te sluiten...

De klantenservice is extreem langzaam en sommige van de personen zijn extreem asociaal. Het moet ook gezegd worden dat dit zeker niet geldt voor alle medewerkers.

De aanbieding zegt enkel dat die geld bij een nieuw 1 jaars abbonoment op de website. Niets over alleen voor nieuwe klanten, Tevens ook niets over XS4ALL klanten. Wat kan ik zeggen. Ronduit valse advertenties dus.

Niels 8 sep 2022

Reageer

J

NEE...NOOIT KPN. U GRAAFT EIGEN GRAF.

Slecht KPN... KPN mij financieel uitgekleed, want KPN zegt dat KPN toch gelijk krijgt. Want KPN is bekend.

Ik flinke woordenwisseling weg KPN....
Nu 1 maand VODAFONE en ZIGGO.
Uiterst tevreden ben ik.
WAUW.... VODAFONE en ZIGGO is voor iedereen AANRADER! Weg met KPN.
Eind 2022 ben ik overgestapt van KPN naar Ziggo.
Het scheelt mij €110 per maand. IEDEREEN ZEI AL: KPN IS ERG DUUR.
KPN ALLEEN BEETJE 'NAAM'. VOOR DE REST NIETS....
... EEN MEGAGOEDE KEUS VAN MIJ DUS.

WÈGGAAN BIJ KPN IS OPLUCHTING VOOR UW LEVEN.

ALLES IS VEILIGER, WANT DEZELFDE ANONIEME LIJNEN....

Plus dat ZIGGO extra zenders erbij geeft.
Ik heb 'alles in 1' Pakket. En dat scheelt mij €110 vast per maand.
110€ is ZIGGO GOEDKOPER, DAN BIJ DURE KPN. Kan u nagaan wat KPN 'n oplichter is.
DUS ik ZEI KPN DUUR tegen KPN.... EN KPN HAALT GEWOON SCHOUDERS. En KPN zegt: Alleen jij weg? Nou èn !!! KPN HEEFT ZAT AAN JOU VERDIENT.
Wij verdienen tòch zat geld aan argeloze zielige Nederlanders.

Kan U, de lezer nagaan, hoe smerig KPN is.

Jeroen van der V. 4 sep 2022

Reageer

(Video) Mobiele Abonnementen - Kooptips (Consumentenbond)

R

Veel beloven en weinig waarmaken

Vlak voor het weekend een prepaid kaartje gekocht voor 2.50 euro met de belofte van de KPN dat ze 7,50 euro beltegoed, na registratie, toe zouden voegen. De registratie lukte niet, heb daarop KPN op vrijdag gebeld en gevraagd wat het probleem was. Volgens hun had ik alles goed gedaan, en zou er mogelijk een techisch probleem met de computer zijn. Na het weekend zou ik op maandag door betr. medewerkster worden teruggebeld met de oplossing. Heb tot maandagavond laat gewacht op een telefoontje, maar die kwam niet. Dinsdag heb ik zelf maar weer gebeld met een medewerker van de KPN met het verzoek dit te regelen cq. op te lossen. Uiteindelijk belde hij terug dat de 2.50 euro van het beltegoed weg was. Hij kon ook niet nagaan hoe dat zou zijn gekomen en dat de 7,50 euro wel was bij geboekt maar dat ik het bij het opvragen van het saldo via sms niet kon zien. Heb zelden zo'n vreemd verhaal gehoord. Had al meer gelezen over de KPN, maar voor mij slaat dit alles. Het gaat niet op een groot bedrag, maar het geeft wel aan dat het klantenbesef nog sterk onderontwikkeld is. ( niet terugbellen en later een onwaarschijnlijk verhaal ophangen)

R. Bos 30 aug 2022

Reageer

N

0.0 service

Kpn als provider is goed maar om iemand te bereiken via chat '" wat ik dus moet omdat mijn abonnement tijdelijk is stopgezet (om mij te beschermen) vanwege hoger internet verbruik dan gewoonlijk. Dit is mijn 2e maand... en dat terwijl ik alles onbeperkt heb. Vandaar dat ik niet kan bellen en alleen internetten via WiFi. En ik kan nergens iemand spreken of nix. het is om te janken! Ik heb spijt dat ik nu 2j aan hun mobiele abbo vast zit. Internet en tv heb ik al opgezegd. Wat een teringzooi zooi zeg!!!!!

Nicky 24 aug 2022

Reageer

Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van februari 2023.

  • 1. T-Mobile Thuis
  • 2. Budget Alles-in-1
  • 3. KPN
  • 4. Youfone Alles-in-1
  • 5. Online.nl
Over KPN

Kpn is een van de toppers als het gaat om de alles in 1 pakketten van Nederland. Dit houdt in: Internet, televisie en telefoon. KPN biedt veel voordelen zoals een snel glasvezel netwerk en extra zenderpakketten die op de televisie terug te vinden zijn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Internet en TV providers
KPN

Vergelijk 67 reviews en bezoek KPN

Oké

Schrijf een review
Schrijf een reactie over deze review
(Video) FDA Urges Caution Over Long-Term Use of Bone-Density-Building Drugs

FAQs

Is KPN een goede provider? ›

In het derde kwartaal van 2022 beoordeelde de Consumentenbond KPN Glasvezel opnieuw als beste alles-in-1-provider. Ook in het eerste kwartaal van dit jaar kwam KPN Glasvezel als Beste uit de Test. Klanten van KPN beoordelen de kwaliteit van alle diensten (internet, televisie en telefonie) als goed.

Wat is goedkoper Ziggo of KPN? ›

Ga je internet en tv vergelijken, dan is KPN goedkoper. Toch bestaat er ook hier een verborgen abonnement van Ziggo met een lagere snelheid die iets goedkoper is. Ga je alles-in-1 vergelijken, dan liggen de prijzen ook dicht bij elkaar in de buurt. Toch is KPN net iets goedkoper dan Ziggo.

Welke provider heeft de beste beeldkwaliteit? ›

Op het gebied van beeldkwaliteit wint Ziggo, doordat zij meer HD-zenders aanbiedt! Aangezien beide providers enkel in staat zijn om 4K-tv aan te bieden in de gebieden waar glasvezelinternet (KPN) of Giganet (Ziggo) beschikbaar is, wint Ziggo dit aspect doordat zij op dit moment meer HD-zenders aanbiedt.

Welke router levert KPN? ›

Voor alle soorten aansluitingen van KPN, is een FRITZ!Box verkrijgbaar. Voor de 'gewone' ADSL/VDSL is er volop keuze: de alleskunners FRITZ!Box 7590 of 7530 bijvoorbeeld. Voor de zogenaamde bonded VDSL verbindingen is er de FRITZ!Box 7581.

Wat is beter Ziggo of KPN? ›

Testoordeel KPN vs Ziggo

In onze providermonitor met resultaten van het vierde kwartaal van 2022 krijgen beide providers goede scores. KPN Glasvezel scoort prima met een 8,3 en KPN DSL haalt een 8,1. Kabelaar Ziggo heeft een 7,9 als eindoordeel.

Is KPN of Vodafone beter? ›

Beste mobiele netwerk 2022

Er wordt regelmatig onderzoek gedaan naar de kwaliteit van onze mobiele netwerken. Uit 2 recente onderzoeken scoort T-mobile algemeen het hoogst. KPN is een goede tweede, terwijl Vodafone als laatste eindigt. De verschillen zijn op veel punten klein, met name in de grote steden.

Hoe duur is KPN per maand? ›

Tarieven Combivoordeel Thuis
Snel Internet 100 Mbit/sSupersnel Internet 200 Mbit/s
KPN Service Plus€ 5,00 /mnd€ 5,00 /mnd
Vast Bellen€ 2,00/mnd€ 2,00 /mnd
Internet abonnement maandelijks opzegbaar€ 3,00 /mnd€ 3,00 /mnd
KPN SuperWifi€ 199,- (eenmalig)€ 199,- (eenmalig)
9 more rows

Waarom is KPN de beste? ›

Het mobiele netwerk van KPN is door de benchmark organisatie umlaut uitgeroepen tot de beste van Nederland. Met een score van 976 uit 1000 punten is KPN niet alleen de beste in Nederland, maar heeft het tot nu toe ook de hoogste score wereldwijd behaald in de umlaut netwerktests van 2021/2022.

Heeft KPN ook zoiets als Ziggo go? ›

Ziggo Go en KPN iTV zijn vergelijkbare pakketten voor televisie kijken, zowel thuis als onderweg. De abonnement die hieraan gekoppeld zijn verschillen een beetje van elkaar. Ook moet je er rekening mee houden dat de apps niet altijd dezelfde functies als thuis aanbieden wanneer je onderweg bent.

Welke provider heeft de meeste storingen? ›

Storingen internet, bellen en tv

Ziggo scoort met 15 procent de meeste storingen. Het aantal telefoonstoringen op de vaste lijn valt bij alle providers mee. De glasvezelaanbieders KPN, Telfort en Caiway hebben de minste storingen, terwijl XS4ALL Glasvezel en DSL de meeste hebben.

Wat kost een 4K abonnement bij KPN? ›

KPN heeft op dit moment 3 4K-zenders in het assortiment. Dit 4K-pakket is optioneel en kost €2,50 per maand extra. LoveNature met natuurfilms en -documentaires. Insight UHD met voornamelijk extreme sporten.

Wat is het verschil tussen Youfone en KPN? ›

Als je overstapt naar Youfone, dan ben je geen klant meer bij KPN. Youfone maakt gebruik van het KPN netwerk, maar heeft een eigen dienstverlening en klantenservice. En Dat Kan Beter belt niet namens KPN.

Is KPN router goed? ›

We zijn tevreden over de KPN Box 12. De installatie is eenvoudig en het wifi-bereik naar de tweede verdieping is beter dan met de vorige modem. Jammer genoeg kunnen we niet alles vertellen over de snelheid. Wij voerden de test uit op een niet volledig ondersteunde dsl-lijn, waardoor de snelheid (te) laag bleef.

Wat is de gemiddelde levensduur van een router? ›

Daarnaast ligt de levensduur van een modem vaak rond de 10 jaar, afhankelijk van het abonnement van de eindgebruiker. Voor routers met WiFi is deze gebruiksduur slechts 3-5 jaar, omdat de technologie op WiFi gebied veel sneller evolueert en eindgebruikers steeds een betere WiFi willen.

Kan ik mijn KPN router vervangen? ›

Dankzij vrije modemkeuze en Europese beleidsregels kunnen Nederlandse internetgebruikers hun eigen modem of router kiezen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een KPN Experia Box mag vervangen door een veel slimmere FRITZ!Box, ook klanten van andere providers kunnen hun modem eenvoudig vervangen.

Is KPN duur? ›

KPN is het duurste. Bij KPN bedrijfsonderdeel XS4All moet het meeste betaald worden, namelijk €47,65 per maand. Solcon volgt op korte afstand met €46,75 per maand. KPN is onder het eigen merk met €45,40 per maand de nummer drie duurste internetaanbieder in Nederland.

Waarom overstappen naar KPN? ›

Als jij overstapt naar KPN, wil je gewoon blijven internetten en tv-kijken. Met de overstapservice van KPN, kijk je altijd je favoriete programma's zonder haperingen.

Welke providers maken gebruik van KPN netwerk? ›

De mobiele providers die gebruik maken van het KPN-netwerk zijn Simyo, Youfone, Budget Mobiel, Ortel Mobile (geen startpakketten meer te koop), Lebara Mobile, ALDI Talk, AH Mobiel, Kruidvat Mobiel, Jumbo Mobiel (geen startpakketten meer te koop) en Lycamobile.

Is KPN duurder geworden? ›

Elk jaar veranderen de prijzen door inflatie, schrijft KPN. Dat is de inflatie van het voorgaande boekjaar (= 2,7% voor 2021). Op 1 juli 2022 veranderen daarom de prijzen van dit abonnement. De kosten voor Alles-in-1 Thuis Standaard zijn tot 1 juli 2022 € 71,26 per maand, vanaf 1 juli € 74,04 per maand.

Welke abonnement is het beste? ›

Beste mobiele provider uit de Test

Simyo krijgt een 8,9 in ons laatste onderzoek en is daarmee weer Beste uit de test. De klanten van Simyo geven hoge scores voor hun internetverbinding.

Wat is de beste provider van Nederland? ›

Beste uit de Test

KPN Glasvezel scoort een 8,3 en staat daarmee in het vierde kwartaal bovenaan onze lijst. In het eerste en derde kwartaal van afgelopen jaar was de provider ook Beste uit de Test. In het tweede kwartaal stond Freedom Internet bovenaan in de test.

Welke provider werkt samen met KPN? ›

De mobiele providers die gebruik maken van het KPN-netwerk zijn Simyo, Youfone, Budget Mobiel, Ortel Mobile (geen startpakketten meer te koop), Lebara Mobile, ALDI Talk, AH Mobiel, Kruidvat Mobiel, Jumbo Mobiel (geen startpakketten meer te koop) en Lycamobile.

Wat is de beste internet provider? ›

Beste uit de Test

KPN Glasvezel scoort een 8,3 en staat daarmee in het vierde kwartaal bovenaan onze lijst. In het eerste en derde kwartaal van afgelopen jaar was de provider ook Beste uit de Test. In het tweede kwartaal stond Freedom Internet bovenaan in de test.

Wat kost KPN per maand? ›

Tarieven Combivoordeel Thuis
Snel Internet 100 Mbit/sUltrasnel Internet 1 Gbit/s
KPN TV+ alleen streamen€ 3,50 /mnd€ 3,50 /mnd
Extra tv-ontvanger (per stuk)€ 5,00 /mnd€ 5,00 /mnd
HD naar 4K upgrade€ 2,50** /mnd€ 2,50** /mnd
Opnemen Pakket€ 4,99*** /mnd€ 4,99*** /mnd
9 more rows

Kan je zomaar overstappen van Ziggo naar KPN? ›

Tijdens je online bestelling kun je kiezen voor de Overstapservice. Wij zeggen dan voor je op bij je oude provider. En regelen dat je niet zonder televisie of internet zit tijdens je overstap. Je kunt de Overstapservice gebruiken als de overstapdatum minimaal 15 dagen en maximaal 112 dagen in de toekomst ligt.

Wat kost een alles in 1 pakket van KPN? ›

Kosten van het KPN alles in 1 standaard pakket

Zodoende betaal je momenteel bij KPN voor 50 Mbit internet, standaard tv en vast bellen €59,50 per maand zonder korting. Wanneer je een nieuwe klant wordt van KPN, dan krijg je natuurlijk korting.

Kan Ziggo op KPN glasvezel? ›

Met een Ziggo abonnement zal je de glasvezelverbinding niet kunnen gebruiken, daarvoor zijn deze glasvezelproviders mogelijk.

Is glasvezel alleen van KPN? ›

Nee, KPN Netwerk legt alleen het glasvezelnetwerk aan. Dankzij dit netwerk kunnen providers hun diensten bij jou thuis aanbieden. Je gebruikt het netwerk van KPN Netwerk met een glasvezelabonnement bij een provider die je zelf uitkiest.

Wat is de beste internet provider 2022? ›

Wie is de beste internet provider 2022 volgens Tweakers en de Consumentenbond? Volgens Tweakers is Ziggo de beste internet provider van Nederland. De Consumentenbond geeft kabel provider Ziggo een nette 7,7.

Kan ik zomaar overstappen naar een andere provider? ›

Je hoeft niet tot de einddatum van je contract te wachten om te verlengen of over te stappen. Bij alle mobiele providers van 1- of 2-jarige abonnementen is dat 120 dagen of 4 maanden van te voren. Heb je een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan kan je verlengen of overstappen met één maand opzegtermijn.

Waarom is KPN duurder geworden? ›

Inflatiecorrectie op KPN Mobiel

Elk jaar stijgen de prijzen in Nederland door inflatie. Dat heeft ook effect op onze kosten. Daarom verhogen wij jaarlijks op 1 oktober onze abonnementsprijzen exclusief kortingen.

Welke KPN pakketten zijn er? ›

Bij KPN kun je kiezen uit drie pakketten: Instap, Standaard of Premium. Bij de duurdere pakketten krijg je meer extra's en een hogere internetsnelheid.

Videos

1. Pragmatic review of NEC (necrotising enterocolitis). Prof Khalid Haque #nec #prematurity
(Sridhar K)
2. Fuji M-Mount adapter User Review
(Kirk Williamson)
3. KPN final lowRes
(Mad Red)
4. Waarom Ik Mijn iPhone ALTIJD via Marktplaats Koop 📲💰
(Jasmijn Oonk)
5. KPN CUP 2K19
(ALMOST DONE!)
6. Kardashian and West to divorce: BBC News Review
(BBC Learning English)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated: 02/05/2023

Views: 6213

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.